Raadio Pärnu meelitab suve tervitama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Pärnu tervitab suve kogupere piknikuga.
Raadio Pärnu tervitab suve kogupere piknikuga. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Et üle 30 aasta Pärnus suve käima lükanud suurüritus "Tere, Pärnu suvi!" jääb tänavu ära, otsustas Raadio Pärnu korraldada suve avalöögiks kahepäevase peo.

Mõtte algataja Raadio Pärnu muusikatoimetaja Rivo Tettermanni teatel ei saa suvepealinna elu enne suvist hoogu sisse, kui peetakse maha üks korralik avapidu.

"Pärnus on suve alati suure peoga tervitatud ja oleks kahju, kui see sel aastal lihtsalt ära jääks," ütles Tettermann. "Tahtmata "Tere, Pärnu suvi!" korraldajaid kuidagi riivata, nimetasime oma peo "Tere, Raadio Pärnu suvi!" ja loodame, et kolm aastakümmet Pärnu Vallikäärus toimunud suurüritus jätkub järgmistel aastatel."

"Tere, Raadio Pärnu suvi!" algab reedel, 19. juunil kell 12 Vallikäärus, kust stardib jalgratturite lõbus rongkäik spa-hotell Strandi kõrval asuvale haljasalale. Vahepeatus tehakse Pärnu linnavalitsuse juures, kus raadiotöötajad annavad suvepealinna linnaisadele üle kingituse.

Kell 13 algab Strandi haljasalal perepiknik, kus toimuvad erinevad lustlikud võistlused ja peremängud. Piknikulised peaksid kaasa võtma teki ja piknikukorvi, jäätist saab osta kohapealt ja suupisteid pakub Strand.

"Lastele korraldatakse mitmeid lõbusaid võistlusi," rääkis Tettermann. "Selgitatakse välja Pärnu kiireim beebi, mis tähendab, kõige pisemad hakkavad mõõtu võtma beebiroomamises. Suuremad lapsed saavad osaleda Buratino täpsusmängus."

Kõik need, kes jalgratta peal püsida suudavad, saavad osavust proovida ratta aeglussõidus, samuti toimub vägikaikavedu ja tagurpidi köietõmbamine. Terve päeva pakub oma teenuseid Skyjump, mis võimaldab turvaliselt sooritada kuni 9 meetri kõrguseid hüppeid ja akrobaatilisi harjutusi.

Õhtul kell kümme mängivad ööklubis Str& muusikat valivad Raadio Pärnu diskorid. Samuti esitleb klubis oma värsket plaati Summer ehk Indrek Raadik.

Laupäeval, 20. juunil jätkub raadio suvetervitamine Pärnu kuursaali juures. Keskpäeval algaval karaokevõistlusel selgitatakse välja kolm finalisti, kelle seast valitakse rahvahääletusel "Pärnu suvehääl 2009".

Õhtusel peol Pärnu Kuursaalis on tantsitajateks Raadio Pärnu diskorid ja ansambel Hellad Velled.

Mõlemal päeval kell 9 avatakse ka Raadio Pärnu välisstuudio, mis on reedel Strandi ja laupäeval Kuursaali juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles