Lõuna misside Lassi ja Kõrgemäega maksis 6100 krooni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Palju kõmu tekitanud Dharma ja Osta.ee korraldatud oksjonil, kus sai heategevuslikus korras muuhulgas osta endale lõuna Liis Lassi ja Laura Kõrgemäega, osteti söömaaeg missidega 6100 krooni eest.

Saadud tuluga ostab Dharma sotsiaalkampaania «Tee sporti!» raames invasportlastele võistlusvarustust.

Missioksjoni alghind 1 kroon kerkis pärast 56 pakkumist kordades kõrgemale. Kokku klikati lõunapakkumist oksjonil 10 000 korda.

Oksjoni viimastel minutitel käis kibe võistlus, kus jäi napilt teiseks 30 aastane tartlasest ehitus- ja sisustusfirma omanik.

Martini nimeline noormees osales oksjonil eelkõige seepärast, et anda vastulöök Elu24.ee’s ilmunud pahatahtlikele kommentaatoritele misside aadressil.

«Taolisi kommentaare - raha võiks invaspordile anda, aga nende plikatega küll ei lõunastaks - kirjutavad just sellised antsud, kelle enesekindlus piirdub arvuti taga labasuste trükkimisega,» sarjas Martin ebakindlaid netikommentaatoreid.

Võidu viis oksjonilt koju aga ettevõtja Rein, kelle kohta jagub Liis Lassil väid häid sõnu.

«Oksjoni võitja on minu silmis vaba eelarvamustest ja pean teda intelligendiks eelkõige seetõttu, et erinevalt silmaklappidega kodanikest, isegi teatud ajakirjanikest, suutis ta näha antud kampaania heategevuslikku nüanssi,» tunnistas Liis Lass, et just heategevuslik aspekt ajendas teda erivajadustega inimeste eest seisma.

Rein ise arvab, et erivajadustega inimeste toetamine on hädavajalik.

Mis motiveeris teid oksjonil osalema ? Saavad ju Liis Lass ja Laura Kõrgemäe meedias enamjaolt netikommenteerijate poolt piki päid ja jalgu.
Mind ei huvita teiste kommentaarid, kuna tean, et iga inimene otsib oma väljundit maailmas lähtuvalt sisetundest ja ümbritsevatest välismõjudest.

Me ei ela ideaalses ühiskonnas, kuid me liigume. Loodetavasti suudan neid toita meeldivate ideede ja mõtetega

Kuna summa lõuna eest kerkis 6100 kroonini, kas pakkumist julgustas tegema ka teadmine, et raha läheb heategevuseks?
Praktiliselt peamine mõjutav tegur, sisu ja väljendusvorm tekitasid minu arvates vajaliku kombinatsiooni. Lihtne elegantne tähelepanu juhtimine tõsisele probleemile.

Mis on teie isiklik seisukoht invaspordi ja erivajadustega inimeste integreerimise osas?
Hädavajalik! Iga inimese hingejõud on minu silmis väga tähtis, kuna kogu meie maailm põhineb kaalutletud liikumisel ning just tahe tegutseda, sportida, kannab headust ja elujõudu.

Loodan siiralt, et antud sotsiaalkampaania parandab mitme inimese mõttemaailma. On ju endast lugupidamise aluseks oskus arvestada ümbritsevaga.

Usun, et inimeste vaheline seos on märkimisväärselt peenem, kui praegu seda tavaks peetakse. Eks õpime ja siis näeme, alles pilti maalides avastame ta varjatud ilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles