Danny DeVito oli televisiooni hommikusaates purjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny DeVito
Danny DeVito Foto: WENN.com

Näitlej Danny DeVito šokeeris Philadelphia televaatajaid sellega, et oli purjus, röhitses ja käitus hommikusele telesaatele antud intervjuu ajal ebasobivalt.

DeVito ebasobiv käitumine sundis saate «It's Always Sunny In Philadelphia» juhti küsima, kas mees on ehk oma hommikust õlut juues purju jäänud, vahendab WENN.

Saatejuht tuletas meelde, et kui nad viimati rääkisid, võrdlesid nad omavahel kõhtusid, sest saatejuht oli rase, mille peale vastas DeVito: «Ma mõtlesin selle peale, kuidas see välja näeks, kui see laps sünnib... kas ta oli välja tulles armas?».

Seejärel lõi mees reporterile külge, öeldes: «Sa kandsid seda lühikest seelikut, mis oli tõesti kena... lihtne ligipääs...».

Kui saatemeeskond meest manitses, et ta on otse-eetris ja ei tohiks õlut juua, röhitses DeVito vastuseks ja ütles: «Teate, see polegi päris õlu».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles