Inglane kavatseb ühe aasta toituda ainult metsasaadustest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fergus Drennan
Fergus Drennan Foto: Metro.co.uk

Eduka kokana tuntud inglane Fergus Drennan kavatseb ühe aasta toituda ainult metsasaadustest.

Mehe sõnul kavatseb ta igal hommikul metsa suunduda, et sealt seeni, marju, pähkleid, söödavaid taimi ja isegi surnud metsloomade laipu otsida, kirjutab Daily Mail.

 «Arvan, et mu toidulauale sobivad näiteks oravad, jänesed ja rebased. Nende nahast aga saan midagi kasulikku valmistada,» lisas inglane.

Drenman jätkas, et tammetõrudest saab väga head kohvi valmistada.

36-aastane Drennan kavatseb elada kodus  ning kasutada oma kööki, kus on nii külmkapp, sügavkülmik kui ka pliit, kuid ta hoidub heaoluühiskonnas tavapärastest toiduainetest toidu valmistamisest.

«Loodan, et selline looduslähedane toitumine aitab tervist parandada. Tegin juba ühe kuu pikkuse katse ja selle tulemused olid suurepärased,» selgitas Canterbury lähedal Broad Oakis elav Drennan.

Mehe kinnitusel polnud tal raske langetada otsust, toitumaks tavapärasest väga erinevalt.

Drennan on enda sõnul alates lapseeast tundnud metsas leiduvate söövate taimede vastu huvi ning oskab eraldada mürgiseid taimi söögiks kõlbulikest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles