SKANDAAL: sohilapse soetanud Liam Gallagheri abielu on läbi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Gallagher ja Nicole Appleton.
Liam Gallagher ja Nicole Appleton. Foto: SCANPIX

Endine Oasise rokkar Liam Gallagher on perele ja sõpradele teada andnud, et tema ja Nicole Appletoni abielu on läbi.

Nende viis aastat kestnud abielu lõppemise põhjuseks on Liami sohilaps. Nimelt teatas New York Timesi ajakirjanik Liza Ghorbani, et tema seitsmekuuse tütre Gemma isaks on just Oasise laulja.

Kuna Liam isadust eitab, läks Liza kohtusse ning nõuab, et miljonär maksaks lapsetoetust.

Samal ajal aga ei suuda Liam enda abielu eest võidelda. The Sun kirjutab, et ta on sõpradele teatanud, et tal on skandaalidest ja draamast villand ning ta ei arva, et ta abielu on võitlust väärt.

Üks rokkari sõpradest sõnab: «Liam on väga emotsionaalne, sest ta pole juba neli päeva maganud ning on ohtralt joonud. Võib-olla kui asjad rahulikumaks muutuvad, leiab ta endas jõudu abielu eest võidelda, kuid hetkel ta nii ei arva. Võib-olla muudab ka Nicole’iga kohtumine tema meelt.»

Praegu on uudisest täiesti šokis ja kurbusesse uppuv Nicole koos oma ema ja õega Floridas puhkusel, samal ajal kui Liam skandaali avalikuks tulemise ajal Ibizal viibis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles