O.J. Simpsoni mõrvaraamat jõuab siiski müügile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O.J.Simpson
O.J.Simpson Foto: AP / Scanpix

Ameerika endise jalgpallitähe O.J. Simpsoni palju kõmu tekitanud raamat «If I Did It» (Kui ma seda tegin) jõuab lõpuks siiski müügile.

Kirjastus Harper-Collins trükkis möödunud aastal seda raamatut 400 000 eksemplari, kuid ameeriklaste vastuseisu tõttu ei jõudnud see kunagi lugejateni, kirjutab STT.

Nüüd avaldatava raamatu müügist saadavad tulud annetatakse mõrvatud Ronald Goldmani perekonnale ja Simpson ise ei saa sellest sentigi.

O.J. Simpson sai kuulsaks sellega, et ta väidetavalt mõrvas oma eksabikaasa Nicole Brown Simpsoni ja tema armukese Ronald Goldmani.

Simpson vabastati mõrvasüüdistusest 1995. aastal, kuid hiljem kinnitas kohus tema süüd. Kohtu otsuse kohaselt pidi Simpson maksma Goldmani perekonnale 33,5 miljoni (381 miljonit krooni) dollari suuruses kahjutasu.  

Simpson kirjeldab enda sõnul oma teoses väljamõeldud olukorda, kuidas ta Browni ja Goldmani tapnud oleks - kui ta seda tõesti teinud oleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles