Tallinna Lauluväljakul jagatakse ideid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riik toetab katkenud õpingute jätkamist. Pildil õpitakse eesti keelt arvuti abil.
Riik toetab katkenud õpingute jätkamist. Pildil õpitakse eesti keelt arvuti abil. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Reedel, 12. juunil toimub Tallinna Lauluväljakul innovatsiooniline ideelaat "Elu koolis koos Tiigriga", kus saab aimu, kuidas muuta õppimist põnevamaks.

Sihtasutuse Tallinna Lauluväljak Avalike suhete juhi Kristel Kase teatel tutvustatakse Ideelaadal näituseboksides ja õpitubades mitmesuguseid ideid, kuidas õppimist põnevamaks ja huvitavamaks muuta.

"Ideelaadal saab hea ülevaate Tiigrihüppe Sihtasutuse kõikidest haridusuuenduslikest projektidest ja sel õppeaastal Koolielu portaalis jagatud heast praktikast aineõpetuses," rääkis Kask. "Näitame, missugune on elu koolis, kui kasutada nutikalt infotehnoloogia kaasabi. Ideid jagavad Tiigrihüppe Sihtasutuse ja Koolielu eksperdid, õpetajate praktikakogukondade liikmed ning Tiigrihüppe Sihtasutuse head partnerid. Kohal on ka Kino- ja Füüsikabuss."

Lisaks tutvustavad laadal kaasaegset tehnoloogiat kohalikud ja välismaised riist- ning tarkvaratootjad ja maaletoojad.

Laadal saab tutvuda väljapanekutega rohkem kui 40 messiboksis.

Ideelaadale on oodatud kõik üldharidusega seotud inimesed - õpetajad, õpilased, koolijuhid, koolipidajad, lapsevanemad ja kõik, kes on huvitatud innovatsioonist hariduses.

Laat toimub reedel Tallinna Lauluväljakul kella 11-16.30 ja on kõigile tasuta.

Avatud on ka ideelaada ajaveeb, mis pakub võimaluse kaasa rääkida ka neil, kes laadal osaleda ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles