Galerii: The Blinking Lights Pärnu puhvetis A.P.T.E.K

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul esines Pärnus puhvetis A.P.T.E.K. esinenud ansambel The Blinking Lights.

Vaata pilte!

Eile õhtul puhvetis A.P.T.E.K. esinenud The Blinking Lights võtab loominguprotsessi rahulikult, vahendab Pärnu Postimees.

The Blinking Lightsil on käsil suvine prooviperiood, et anda veel mõned kontserdid Eestis, enne kui bändi laulja ja kitarrist Aleksander Seeman taas kodumaa tolmu jalgelt pühib ning lendab suure lombi taha õpinguid jätkama.

Ansambli koosseisu kuuluvad peale Seemani bassist Jan-Christopher Soovik, Karl Eerik Valkna (trummid) ja Jonas Kaarnamets (kitarr).

Sel suvel liitus ansambliga uus kitarrist Jonas Kaarnamets. “Minu elu tehti lihtsamaks,” ütles laulja, kes kandis seni suuremat pillimängimise koormat. Muusikasse on juurde tulnud nüansse ja energiat, rääkis ta.

Debüütalbumi väljaandmisega The Blinking Lights ei kiirusta. Seemani kinnitusel enne kaht-kolme aastat midagi oodata ei ole. Põhjenduseks tõi ta, et ei taheta teha midagi pooltoorest, las pigem igaüks avastab ennast ja plaat tuleb siis, kui on õige aeg. Lisaks mängivad teised bändi liikmed peale Seemani ansamblis Frankie Animal.

“Suvi on petlik ja puhkamagi peab,” lausus Seeman.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles