Täna toimub kurikuulsa Patarei vangla rannaalal minifestival nimega Double Struggle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Patarei vanglale merelt..
Vaade Patarei vanglale merelt.. Foto: Toomas Huik.

Reedel, 19. Juulil toimub kurikuulsa Patarei vangla rannaalal bassimuusika austajate rõõmuks minifestival nimega Double Struggle.

Sariürituste korraldajad Mediadub ja Sublime toovad muusikahuvilisteni 12-tunnise programmi, mille vältel kuuleb kahel laval nii drum’n’bass, breaks, dubstep kui ka hip-hop helisid.

Ürituse peaesinejateks on Ant TC1, Xtrah ja DLR Inglismaalt, June Miller Hollandist, Dj Rudd Lätist ja Von D Prantsusmaalt. Samuti esitleb Eesti räppar Abraham koos Tommyboy’ga oma uut albumit „Nüüd ma olen sõbralikum“.

Peaesinejaid toetavad kohalikud: Planeet, To-sha, Bone, Mr.Kay, Slammin, Ekva, JM, Slin, Moral Fibre, Margaret, Shromik, Beats With Benefits, Chaz, Dzheimz, Philgood ja DEF.

Lisaks arvukatele artistidele hellitatakse muusikafänne ka võimsa Meyer Sound helisüsteemiga.

Rannaala avatakse külalistele kell 20 ning pidu kestab kuni laupäeva hommikul kella 8’ni. Pilet maksab väravas 10 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles