Laura Põldvere abiellub! Palju õnne!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike mõttepaus: Laura Põldvere Kuressaare muusikakooli stuudios aru pidamas, kuhu loomeprotsess edasi suunata. Ta on juba vähemalt üheksa tundi tegutsenud, ja lõppu veel ei paista.
Väike mõttepaus: Laura Põldvere Kuressaare muusikakooli stuudios aru pidamas, kuhu loomeprotsess edasi suunata. Ta on juba vähemalt üheksa tundi tegutsenud, ja lõppu veel ei paista. Foto: Erakogu

Lauljanna Laura Põldvere (24) süda pole enam vaba. Tema südame on võitnud tunnustatud noor jazz-pianist Joel-Rasmus Remmel (25), vahendab Naisteleht.

Joel-Rasmus pälvis 2011. aasta kevadel noore jazzi-talendi austava tiitli ja on muuseas austatud kontrabassisti Taavo Remmeli poeg.

Laura ja Joel-Rasmus avalikustasid oma kihluse juuni alguses ning juba sügisel plaanitakse ka abielluda. Ka Laura kinnitab, et pulmad on plaanitud septembriks.

Palju õnne ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles