Liv Tyler kandideeris Moulin Rouge'i peaossa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liv Tyler
Liv Tyler Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Liv Tyler on aastaid unistanud oma lauluoskuse avalikkuse ette toomisest – muuseas tunnistas staar, et kandideeris isegi muusikafilmi Moulin Rouge.

Rokkansambli Aerosmith laulja Steven Tyleri tütar kasvas küll muusika keskel üles, kuid on enda sõnul alati häbenenud oma vokaalseid oskusi avalikkuse ees demonstreerida, kirjutab contactmusic

30-aastane staar lootis 2001. aastal Moulin Rouge’i peaossa kandideerides, et film annab talle võimaluse oma laulmisoskust tõestada, kuid peaosa sai hoopis Nicole Kidman.

«Istusin klaveril ja laulsin «Big spenderit», aga ei saanud seda rolli,» meenutas Tyler. «Väikse tüdrukuna tahtsin alati lauljaks saada, aga ei pingutanud kunagi selle nimel. Mu ema laulis bändis, nagu ka mu isa ja kasuisa Todd – mulle meeldis neid esinemas näha. Oskan laulda, aga ma ei tea, kui hästi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles