Intsikurmu Muusikafestival: mõttega muusika ja rahvusvahelised esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsikurmu
Intsikurmu Foto: Intsikurmu Muusikafestival

2. – 3. augustil toimub Põlvas Intsikurmu Muusikafestival, mille võtmesõnadeks on mõttega muusika, rahvusvahelised esinejad ja atmosfääri loovad videoinstallatsioonid.

Kahel laval astub üles 20 koosseisu Eesti eri paikadest, USAst, Austraaliast, Inglismaalt, Saksamaalt ja Rootsist. Muusikaprogrammi kuuluvad Põlvast pärit helilooja Edmund Hõbe, Elephants from Neptune, Vaiko Eplik ja Eliit, Kali Briis, Fat Jon, Andreya Triana, Jan Jelinek, Ajukaja ja Mart Avi, Kosmofon, Machineries of Joy, Tenfold Rabbit, Wrupk Urei, Roomet Jakapi, State of Zoe, Black Russian, Candy Empire, Rajaleidja ja Mava, Jakob Juhkam, TNVVNÜM ja TarSlämm.

Festivalile on oodatud lisaks täiskasvanutele ka lapsed, kellele mõeldes on püsti pandud tegevusterohke lasteala. Toidu- ning joogipoolist pakutakse igale maitsele ja soovijatel on võimalik ööbida Põlva linna staadionil asuvas telklaagris.

Intsikurmu metsapark, mis on paljudele tuttav eelkõige tänu laulupeo traditsioonidele, pakub ürgse ja tugeva energiaga esteetilist silmailu. Muusikafestivali asukohavalikut toetab fakt, et 1855. ja 1857. aastatel peeti Eesti esimesed laulupühad just Põlvas.

Intsikurmu Muusikafestival koorus välja Uue Ajastu Festivalist (UAF), mis toimus 2010-2012 aastatel Põlvas. Uue Ajastu Festivali külastas kolme aasta jooksul 6000 inimest ning festivalil esines rohkem kui 60 artisti. UAF oli üks Lõuna-Eesti suurimaid muusikafestivale, mille korraldamiskogemuse ning kaasnenud rahvusvahelise koostöövõrgustiku baasilt tekkis sobiv pinnas Intsikurmu Muusikafestivali ellukutsumiseks.

Festivali väravad avatakse 2. augustil kell 16.00 ja 3. augustil kell 14.00.

Intsikurmu Muusikafestivali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis aadressil www.piletilevi.ee. Kuni 14-aastastele lastele on sissepääs koos pileti ostnud täiskasvanuga tasuta.

Liitu Intsikurmu Muusikafestivaliga Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles