Galerii: Jaanus Mutli kuumad mesinädalad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud poliitik Jaanus Mutli abiellus 7. juulil oma kallima Irina Ehaga. Nüüd veedab paarike teineteise seltsis magusaid mesinädalaid.

Jaanus tunnistas Buduaari veergudel, et nad jõudsid Irinaga enne abiellumist suhtes olla pisut alla kahe aasta. Kui tunne on õige, siis pikemat kooselu vaja polegi, et lõpuks ka suhe ametlikuks teha, arvas mees. 

Mis aga mesinädalatesse puutub, siis sel suvel need aset ei leia. «Pean tunnistama, et pulmareisi osas me plaane veel teinud ei ole, aga sel suvel see veel ei juhtu,» ütles mees.

Fotograafi kaamerasilma ette jäi paarike aga sel nädalal Tere Tennisekeskuses toimuval ITFi turniiril  Nordecon Open ning tundub, et armuleegi lõkkel hoidmiseks pole mesinädalaid vajagi. Paarike oli teineteise külge justkui kleebitud ja Mutli näitas ka oma pehmemat poolt, musitades värsket pruuti vahetpidamata ja kirglikult.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles