Anatoli Ein lavastatud trendikas moeüritus Style Express Deja Vu`s

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12 juulil toimus Lounge Dejà Vu`s  Anatoli Ein lavastatud trendikas moeüritus Style Express.


Style Express on moekas ning lõbus üritus, mis on tulvil trendikaid külalisi, kes armastavad parimat muusikat, maitsvamaid kokteile ja lõbusamat pidu.

Style Express on üritustesari, mis ei ole pühendatud ainult moele, see on ka puhkus meeldivas õhkkonnas koos parimate sõprade ja trendikate üllatustega.

Ürituse külalistele pakuti südasuviselt mõnusat disainer Christina Posh moekollektsiooni White Dream esitlust ja kauneid saksofoni rütme.

Christina Posh on osalenud paljude fotoprojektide jumestaja, rõivadisaineri, ehtekunstniku ning stilistina. Kootud kleitidest kollektsioon  Suvi 2013 White Dream - Valge Unistus on inspireeritud jalutuskäikudest taevasinise mere kallastel. Kahte tooni valge õrn ühendamine loob kleitide ja nende detailide rea, need rõivad on loodud  vabaaja veetmiseks, nii klubisse, kohvikusse kui ka restorani.

Üritust totasid: make up-Glow Make Up, soengut- Dzamilja Mirzayeva, Expressions.

Vaaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles