«Õige valiku» Robert ja Elise nautisid šokolaadimassaaži

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

TV3 kohtamismängu «Õige valik» seekordses osas mängisid osalised

paintball

i ja nautisid šokolaadimassaaži, mängu jätkavad Robert ja Elise.

Esimesest saatest jätkasid mängu Robert ja Kristiina, kes käisid koos nii veekeskuses kui ratsutamas, kuid ei tundnud teineteise vastu nii suurt tõmmet, et paarina saatest lahkuda.

Uue võistlejana sisenes majja 18-aastane koolitüdruk Elise Tallinnast, kelle hobiks on sport, täpsemalt kergejõustik. «Kui ruumi sisse astusin, ootasin palju hullemat,» tunnistas Elise.

«Muidugi tahtsin, et noormees oleks tulnud, oleks saanud ohjad enda kätte võtta,» sõnas Kristiina. «Aga see uus neiu on väga energiline ja tore.»

Robertile meeldis Elise väga: «Olen väga rahul sellega, mida hommikul nägin. Tõeliselt hea välimusega tüdruk ja kui iseloom ka juurde arvestada...» Elise ütles aga, et Roberti välimusest jääb tema jaoks midagi puudu, kuid talle meeldis noormehe jutukus.

Esimene kohting toimus Reiu puhkekeskuses ja Robert loosis kaaslaseks Elise. Metsas paintballi mängdes erilist suhtlemisvõimalust ei olnud, kuid mõlemad nautisid kohtingut. «Hommikuga võrreldes tundus ta veel sõbralikum ja toredam,» arvas Elise Robertist. Kristiinat kohtingust ilma jäämine ei muserdanud, sest talle polekski metsas ringi tormata meeldinud.

Päeva teisel kohtingul mõnulesid Robert ja Elise mullivannis ja nautisid šokolaadimassaaži. Juhendaja õpetusel said käe pruuniks ka saateosalised, kes masseerisid teineteist. Robertile ja Elisele meeldis see lõõgastav kohting palju rohkem kui esimene.

Õhtul said tüdrukud laua taga kokku ja selgus, et Robertiga jätkab mängu Elise.

«Robert valis mu sellepärast edasi, et meil oli väga lõbus päeval ja me klapime,» kommenteeris Elise. Robert arvas, et Kristiina ei pingutanud piisavalt ja jäi kuidagi tuimaks.

Elise tuli südaööks alla, kuid Robert keeras oma toas magama. Elise pidi seega asjad taas lahti pakkima ja hommikul mäng jätkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles