Galerii: Jürgen Zopp jõudis tenniseturniiril Nordecon Open teise ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisistidest jõudsid täna Tallinnas Tere tennisekeskuses jätkunud ITF-i 15 000 USD auhinnafondiga turniiril Nordecon Open teise ringi esimesena asetatud Jürgen Zopp (pildil) ja viiendana asetatud Vladimir Ivanov.

Zopp kohtus austraallase Andrew Whittingtoniga pärastlõunal, kui tuul oli läinud eriti tugevaks. Kõrgetasemelist mängu oli seetõttu raske oodata.

Esimeses setis murdis Zopp kahel korral vastase pallingu, kuid andis võidetu kohe tagasi. Kolmas murre seisul 4:4 oli siiski otsustav. Teises setis läks Whittington pisut närvi, kui kohtunik vaieldava otsuse Zoppi kasuks luges ja tema vastupanu rauges. Zopp võitis 6:4, 6:2.

“Tondil on tihti tugev tuul, kuid nii hullult pole siin kunagi puhunud, isegi treeningul mitte. Kõige hullem oli see, et tuul muutis aeg-ajalt ka suunda. Nii ma ei saagi täna oma mängutaset õieti hinnata, sest tuul mõjutas liiga palju,” sõnas Zopp. Vastase kohtunikuga sõnelemise kohta oli Zoppi kommentaar džentelmenlik: “Ütlen tema kaitseks, et asjatult ta ei vaielnud.”

Zopp kohtub kolmapäeval teise ringis hispaanlase Marc Garcia-Romaniga.

Ivanov oli maailma edetabelis kohta mitte omava itaallase Luca Serena omanäolise mängustiiliga algul hädas, kuid kohanes esimese seti keskel ning 1:3 kaotusseisu järel võitis 6:3, 6:4. Ivanov kohtub teises ringis lätlase Mikelis Libietisega (1448.), kes täna lülitas 6:1, 6:2 võiduga välja Markus Kerneri.

Paarismängus on selgunud juba veerandfinalistid ning Eesti tennisistidest on sinna jõudnud Anton Pavlov/Morten Ritslaid ning Kerner koos Libietise ja Ivanov koos Ivan Nedelkoga (Venemaa). Zopp paarismängus ei osale.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles