Superema Jennifer Garner paljastas oma ilurutiini saladused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner oma kahe vanema lapsega.
Jennifer Garner oma kahe vanema lapsega. Foto: SCANPIX

Ta on üks ilusamaid naisi Hollywoodis, kuid Jennifer Garner tõdes, et kolme lapse kasvatamise ja eduka karjääri kõrvalt on tal raske igapäevaselt enda meikimiseks aega leida.

41-aastane Ben Afflecki abikaasa tõdeski, et enamikel päevadel ta meiki ei kanna, vahendab portaal Closer.

«Kui ma ka meiki kasutan, on see väga tagasihoidlik. Peitepulk, õrn põsepuna, ripsmetušš ja natuke huuleläiget,» seletas ta. «Kui asi juba tõsiseks läheb, võin ma isegi oma kulmud ära värvida,» sõnas ta naljatlevalt.

Rääkides Hollywoodi glamuursest elust, sõnas Jennifer, et punasel vaibal on ta hoopis teine inimene. «Punasel vaibal olemine ja selleks sättimine on tõeliselt lõbus. See on osa meelelahutusärist ja just seda seal tehaksegi – lahutatakse inimeste meelt.»

«Minu punase vaiba välimuse eest kannab hoolt terve armee inimesi. Minu arvamus siis enam väga ei loegi,» naeris näitlejatar.

Intervjuus avaldas Jennifer ka oma ilusate juuste saladuse. Ta ütles, et juuksestilistid on talle õpetanud, et juustele on kõige kasulikum lasta neil loomulikult kuivada ja seda ta ka iga päev teeb.

Kahjuks tähendab see tema sõnul aga seda, et juuksed ei pruugi iga päev nii ilusad välja näha kui nad pärast föönitamist näeksid. «Föön ja lokitangid muudavad küll juuksed ilusaks, aga ausalt öeldes ma isegi ei tea, kus need vahendid mu kodus asuvad,» väitis ta.

Oma naha eest hoolitsemisel on Jenniferi jaoks kõige tähtsamaks päikesekaitsekreemi kasutamine. Tema sõnul peaks see kõigi naiste jaoks olema sama loomulik kui hammaste pesemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles