Fergie lapse sugu paljastatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fergie ja Josh Duhamel.
Fergie ja Josh Duhamel. Foto: SCANPIX

Fergie abikaasa Josh Duhamel paljastas, et tema ja Fergie esimene laps on poiss!

Duhamel avaldas lapse soo saates «Live! With Kelly and Michael». Saatejuhid näitasid näitlejale kahe värvi sipupükse – siniseid ning roosasid – ning küsisid, kummast soost last tema ja Fergie ootavad.

Pärast mõningat publiku lollitamist ja trikitamist valis Duhamel sinised sipukad!

Fergie ja Josh Duhamel abiellusid 2008. aastal ning hiljuti ütles mees, et nad on lapse saamiseks valmis ja ootavad tema sündi väga.

«Ma plaanin enne ja pärast lapse sündi võtta nii palju vaba aega kui võimalik. Ma ei kujuta ette, et mul pole aega oma lapse juures olla. See ajaks mind hulluks. Ma tahan terve aja olla koos ema ja lapsega,» ütles Duhamel.

Fergie, kes hiljuti muutis oma nime ametlikult Fergie Duhameliks, on sõnanud, et Josh on terve aja tema vastu suurepärane. «Ta laulab mu kõhule kogu aeg ja teeb mulle palju komplimente. Mul on väga vedanud, et ta on mu vastu kogu aeg nii hea on,» vahendab Fergie sõnu Us.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles