Tõsine põlvevigastus Nordecon Openil ajas Marek Marksoo nutma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Tere tennisekeskuse väljakutel algas 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF-i turniir Nordecon Open eestlastele kurjakuulutavalt, kui Marek Marksoo vigastas tõsiselt põlve.

Marksoo kaotas esimese seti soomlasele Henrik Sillanpääle 3:6 ning kohe teise seti algul õnnetus juhtuski.

«Jooksin pallile järele peaaegu väljakutaguse võrguni ning kuskil võrguposti juures oli mingi auk või pehmem koht ja jalg jäi sinna kinni,» kirjeldas Marksoo juhtunut.

Kannatada sai põlv, kuid füüsilise ettevalmistuse treeneri Ilo Rihvki sõnul ei saa täpset diagnoosi veel panna. Kui on juhtunud halvim ehk põlvesidemete rebend, siis see tähendaks vähemalt pool aastat sunnitud pausi. Kuid suvehooaeg on Marksoole igal juhul lõppenud, nüüd peab ta lootma, et saab USA-sse ülikooli naastes siiski tennisemeeskonna eest mängida.

Piltidel on näha kuidas Marek Marksoo hoiab haiget põlve puhkeasendis samal ajal, kui turniiri peakohtunik Barbro Raabe saabub paberiga, millele Marksoo peab allkirjaga kinnitama turniiri poolelijätmist ning järgmisest turniirist (Saaremaa Open) loobumist. Olukord on pingeline ja võtab poisil hetkeks pisara lahti.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles