SKANDAAL: Khloe Kardashiani abikaasa on teda juba üle aasta petnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian ja Lamar Odom.
Khloe Kardashian ja Lamar Odom. Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et Khloe Kardashiani elus on praegu väga rasked ajad. Väidetavalt on tema korvpallurist abikaasa Lamar Odom teda juba pikemat aega petnud.

Radar Online kirjutab, et nüüd on päevavalgele tulnud ka Lamari väidetav armuke, kelleks on Jennifer Richardson.

Allikas väidab, et Lamar on Jenniferiga Khloet petnud juba alates 2012. aasta jaanuarist. Nende esimene seksuaalvahekord leidis aset eelmisel aastal Washingtonis ning hiljem on nad salaja kohtunud ka mitmes teises linnas.

Allikas teadis öelda ka seda, et vaatamata petmisele soovib Khloe lahutust igal juhul vältida ja soovib Lamariga last saada. Siiski aga magavad Khloe ja Lamar praegu eri magamistubades ning jaanuaris viskas Khloe Lamari mõnesk ajaks lausa nende kodust välja. Kuulsat paari pole viimase kuu jooksul ka kordagi koos pildistatud.

Eelmisel kolmapäeval ajasid paparatsod Lamari petmisskandaali kohta küsimusi esitades nii närvi, et korvpallur ühe paparatso autot peksma hakkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles