Kirev elu: Londonis avati pluss-suuruses naistele mõeldud ööklubi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui õhtul on kavas juua alkoholi, jäetakse söömata või oksendatakse toit välja, et tarbida vähem kilokaloreid ning jääda heasse vormi.
Kui õhtul on kavas juua alkoholi, jäetakse söömata või oksendatakse toit välja, et tarbida vähem kilokaloreid ning jääda heasse vormi. Foto: SCANPIX

Kopsakas koomik Miranda Cheesman avas aprillis Londonis ööklubi, mis on mõeldud üksnes «pluss-suurused naistele ning nende sõpradele ja austajatele».

Sellise klubi loomise põhjuseks oli see, et Miranda oli tüdinud sellest, et tavalistes ööklubides käies kõik mehed Mirandat ja tema sõpru (kes kõik samuti pluss-suuruses on) üksnes õelalt vahtisid ja nende üle naersid.

Ööklubi eesmärk on ka suuremaid naisi muuta enesekindlamaks ja anda neile võimalus lõbutseda, seletas Miranda The Telegraphile. Kuigi alles küllalt hiljuti oma uksed avanud, on ööklubi populaarne juba paljude pluss-suuruses stilistide, blogijate ja moedisainerite ehk Londoni glamuurieliidi seas.

Ööklubi nimeks on «Club Indulge». Miranda ütleb, et väga populaarne on klubi ka paljude tavalises suuruses meeste seas, kellele lihtsalt meeldivad pluss-suurused naised. Tavalises klubis oleks sellistel meestel sõprade ees häbi suurematele naistele läheneda, kuid Miranda klubis sellist probleemi ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles