Longoria peibutas paparatsod toiduga kuulsast sõbrast eemale

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker Foto: WENN

Näitlejatar Eva Longoria Parker aitas Hollywoodi söögikoha avamisel kuulsal sõbral kõmupiltnikke vältida, kui pakkus viimastele tasuta tacosid.

«Meeleheitel koduperenaiste» staar käis restorani Beso avapeol, kuid üks tuntud sõber lubas osaleda vaid siis, kui õnnestub vältida paparatsosid, vahendab WENN.

Longoria Parker viis seepeale fotograafidele kandikutäie tacosid, tõmbas sellega tähelepanu endale ning sõber lipsas restorani tagauksest märkamatult sisse.

«See oli õel plaan. Mu sõber tahtis minna restorani avamisele, kuid ei tahtnud kohtuda paparatsodega,» rääkis Longoria Parker ning keeldus avaldamast kuulsa sõbra nime.

«Ütlesin, et ta läheks tagauksest ja mina tõmban samal ajal tähelepanu endale. Mõtlesin, mida teha, ning otsustasin neile tacosid pakkuda. Väljusin eesuksest ning tema sai sisse tagant, ilma, et keegi märganuks,» meenutas ta. «Peo lõppedes tegime sama asja, ainult et ma pakkusin tacode asemel magustoitu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles