Hardi Volmer: noored juba sünnivad, olles hukas

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vingeri laulja Hardi Volmer ei välista, et on hukas isegi praegu, pealt viiekümnesena. «Võib-olla ongi meie lugu «Noored on hukas» eneseõigustuseks sündinud,» arutleb ta.
Singer Vingeri laulja Hardi Volmer ei välista, et on hukas isegi praegu, pealt viiekümnesena. «Võib-olla ongi meie lugu «Noored on hukas» eneseõigustuseks sündinud,» arutleb ta. Foto: Peeter Langovits

Neljapäeval alustavad Viljandi lauluväljakult oma ühist üle-eestilist kontserdituuri kahe põlvkonna rokkbändid Singer Vinger ja The Sun.




«Sakala» uuris rohkem kui veerandsaja aasta jooksul noortele esinenud Singer Vingeri lauljalt Hardi Volmerilt, mis värk selle hukkaminemisega on.



Hardi Volmer, kas ühistuuri pealkirjal «Noored on hukas» on veel mõni põhjus peale selle, et niisugust pealkirja kannab Singer Vingeri uusim lugu?

Eks tuuril pea ju nimi olema — see on üldlevinud komme. Ma ei mäletagi täpselt, kellele tuli pähe mõte kasutada meie uue loo pealkirja. Samas on see universaalne statement, ametlikult 2500 aastat vana. Kes see antiikmõtleja oligi, kes sellega välja tuli? Aga nii ta on.



Kust maalt noored hukka lähevad?


Filosoofiliselt võiks seda vaadelda nagu pärispattu. Noored juba sünnivad, olles hukas. Põhi saavutatakse 14.-15. eluaastaks.



Intervjuu täielikku versioon saab lugeda «Sakala»
teisipäevasest paberväljaandest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles