Avandela moerevolutsionäärid pakuvad võimalust sõita koos nendega Londonisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti noored moerevolutsionäärid Alli-Liis ja Anna Vandel plaanivad esmaesitleda oma kollektsiooni Londonis, septembris toimuva Londoni moenädala raames. Teha plaanitakse seda suurelt ja võimsalt ning kaasa tahetakse võtta lisaks veel neli vabatahtlikku.

Avandela moodi hakatakse esitlema Londoni tänavatel, sest tüdrukute arvates mängib just tänavamood meie elus väga suurt rolli. Ja kui seda teha veel Londoni moenädala raames, siis seda lihtsalt tuleb noortel moekunstnikel ära kasutada.

Alli-Liis: See tuleb olema esitlus läbi perfomance`i. Paneme oma loomingu selga nii endale, kui ka oma modellidele ja kõnnime nendes ringi mööda Londoni tänavaid.

Vaata videost, milline saab olema moesaadikute esimese päeva outfit!

Anna: Ka kõik meie järgnevate päevade outfit`id saavad olema väga ekstravagantsed. Meil on plaan võtta kaasa peale meie veel neli inimest, kes kõik osaleksid meie kollektsiooni esitlemisel ehk meie loo jutustamisel ja Avandela esitlemisel maailmale.

Alli-Liis: Samuti on meil kaasa vaja võtta fotograaf, kes kõike toimuvat jäädvustaks. Vaadake meie videpöördumist ja tulge meile appi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles