12. juunil klubis Spider TANTSUPARADIIS!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiss
Tantsuparadiss Foto: Club Spider
12.juunil on klubis Spider toimumas järjekorra numbrilt viies TANTSUPARADIIS (Latiino Special), mis on veneürituste sari, mille peakorraldajaks Music Factory.

Sellel üritustesarjal kõlab terve öö 99% vene muusika tantsuhitte, mida mängitakse hetkel kõigis parimates venemuusika raadiojaamades ja seekord siis need segamini latiino hittidega!.

Eriüllatusena tulemas spetsiaalse programmiga Ladina -Ameerika tantsude 2 kordne Eesti meister ja Põhja-Euroopa meister Valeria Fetissova, 20 kordne Eesti meister ja Ladina-Ameerika tantsude 3. koht Maailma Meistrivõistlustel Konstantin Gorodilov ning Euroopa Liidu Meistrivõistluste 6. koht Valeria Milova , kes siis toovad Ladina-ameerika kirgede öö otse klubi lavale.

Ja kõigele lisaks õpetatakse ka programmiga paralleelselt rahvast selles stiilis tantsima! Seda kõike saadab omakorda LIVE-s akustilise kitarriga Hendrik Soon, kelle ülesanne on teha tavalistest klubihittidest latiino pärased lood! Seega tegemist ainulaadse showga, mida soovitame kõigil vaatama tulla.

Samuti siis lisavad kogu õhtusse värvi veel ka Latiino stiilis go-go tantsijad.

Õhtu peavõrgutaja on DJ Denis Karabljoff

Esmakorselt valitakse ka Paradiisi kõige stiilsem neiu!

Paradiisi väravad avatakse kell 23.00, kus siis jagatakse tasuta elueliksiiri ja keelatud vilju.

VIP-laudade tellimine : 55 611 877. Pilet 250 EEK , naistele südaööni 125 EEK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles