Ville Valo on kümne aasta jooksul esimest korda kaine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ville Valo
Ville Valo Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Ansambli HIM laulja Ville Valo tuuritab hetkel bändiga USAs ning on esimest korda viimase kümne aasta jooksul kaine, teatab ajaleht Iltasanomat.

Maikuus läks laulja ravile Californias asuvasse Promises-nimelisse võõrutuskliinikusse, kuna mees tundis, et ta jõud hakkab täielikult raugema.

«Ma tundsin, et ma olen füüsiliselt haige, väsinud ja masenduses. Kui ma ei oleks sinna läinud, oleks mul olnud raske oma tööd edasi teha,» ütles Valo.

HIM tegeles kogu kevade oma uue, septembris ilmuva plaadi salvestamisega. Pillid ja laul lindistati Helsingis ja lood miksiti kokku Los Angeleses. Keset kiiret tööaega tundis Valo, et tal on kaks võimalust – end noorelt hauda ajada või ravile minna.

Californias, Malibus asuv võõrutuskliinik on spetsialiseerunud muusikute ja kunstnike meelemürgiprobleemidele ning selle üks tuntumaid patsiente on popstaar Britney Spears.

'«Ma ei ole ole juba väga, väga kaua kaine olnud, täpsemalt viimased kümme aastat. Nüüd olen ma aga maganud nagu laps ja seda esimest korda viimase 15 aasta jooksul,» lisas Valo.

Ansambli HIM mänedžer Seppo Vesterinen kinnitas, et Ville Valo on võõrutusravi edukalt läbinud.

«See on üks kord, kui võõrutusravi tõesti toimub, ja see on erakordne,» ütles mees.

«Ville on sellest alates absoluutselt kaine olnud, ta pole mitte midagi joonud:»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles