Christina Ricci unistas Jessica Bieli tagumikust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Ricci
Christina Ricci Foto: AP / Scanpix

Näitejanna Christina Ricci tunnistas, et soovis endale Jessica Bieli tagumikku.

Nimelt küsis Ricci oma personaaltreenerilt, kas too oskaks aidata tal Bieli istmiku sarnast kurvikat tagapoolt saavutada, kuid treeneri sõnul oli vaid 1,54 meetri pikkune Ricci selleks liiga lühike, kirjutab digitalspy.

«Küisin oma treenerilt, kas ta saab mulle Jessica Bieli tagumiku anda,» rääkis Ricci ajakirjale Elle. «Tahan suuremat tagumikku. Kahjuks ütles mu treener, et ma ei saa seda. Kõik tahavad seda, mida nad ei saa!»

Ometi kinnitas varem anoreksiat põdenud naine, et on nüüd oma kehaga rahul: «Ma ei taha enam minutitki oma elust raisata oma välimuse pärast muretsemisele.»

«Kui su kinnisideeks on see, kuidas sa bikiinides välja näed, pole sul rannas nii lõbus,» sõnas Ricci. «Mulle ei meeldinud varem suvi, kuna ma ei tahtnud oma käsivarsi näidata – tean, kui hullult see kõlab.»

«Sain sellest jagu, aga see jab sinuga. Ma ei näljuta end enam. Mu nõrkuseks on kommid ja maiustused. See on mu ainus pahe!» ütles näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles