Henrik Normann: kolm tundi kõrgetel kontsadel hea välja näha - no ei ole kerge!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade
Henrik Normann (Ines)
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade Henrik Normann (Ines) Foto: TV3

Tuntud näitleja ja meelelahutustegelane Henrik Normann , kes osales ka vahvas tele-show's «Su nägu kõlab tuttavalt», on läbi aastate mitmel korral erinevaid naisi kehastama pidanud.

Esimene naiskarakter, keda Henrik kehastama pidi, oli Maie, kirjutab Buduaar.

«Ma mäletan seda nii hästi, kui esimest korda peeglisse vaatasin ja sealt vaatas vastu naine. Ma ei suutnud naeru tagasi hoida. Esimesed paar korda, kui Maiet kehastasin, olidki kõige koomilisemad, sest see kõik oli nii uus ja huvitav,» kommenteeris Henrik.

Kindlasti on naiseks kehastumine aidanud Henrikul naiste maailmast paremini aru saada.

«Seda küll, lausa uskumatu, kui palju naistel seda artibuutikat ikka on. Ma olen naise rolli nimel isegi rinnakarvad ära pidanud raseerima, jalakarvadest rääkimata. Ja mis sukkadesse puutub, siis neid on ju lausa võimatu jalga saada nii, et esimese raksuga katki ei läheks,» naeris Henrik.

«Ja siis veel kolm tundi kõrgetel kontsadel hea välja näha - no ei ole kerge. Ma olen selle ise läbi teinud ja saan väga hästi aru, et naised peavad oma välimusega vaeva nägema, et hea välja näha. Samas tunnistan, et pükste ja ketsidega naises pole kuidagi sellist võlu, mis tekib siis, kui naine kannab kleiti ja kingi. Ka ööklubides ringi vaadates näeb, et meestele jäävad pigem ikka silma kontsadel naised, ja sinna ei saa midagi parata. Ma saan aru küll, et naised peavad palju vaeva nägema ja ma pole kunagi kobisenud, kui naisel vannitoas kauem läheb kui minul,» tõdes Henrik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles