Fännid külastasid Anu Saagimit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Gümnaasiumi poisid Mattis ja Andres - Elu24.ee ja Saagimi suured fännid
Rakvere Gümnaasiumi poisid Mattis ja Andres - Elu24.ee ja Saagimi suured fännid Foto: Elu24

Reedel, lõuna paiku, helises Elu24.ee peatoimetaja telefon: «Tere Anu, oleme su fännid ja tulime sulle külla.» Anu kostis selle peale: «Hea küll, aga kas torti ja lilli ka tõite?»

Poole tunni pärast saabusidki poisid koos tordi ja punaste roosidega.

Fännideks osutusid kaks 8. klassi poissi, Andres ja Mattis, kes sõitsid bravuuritari oma ihusilmaga nägemiseks kohale lausa Rakverest. Poisid on enda sõnul Rakveres täitsa kuulsad, nimelt lõid nad aastaid tagasi furoori kontsakingadega linna peal tiirutades. «Sellest ajast peale teavad meid kõik», kostsid poisid ise.

Samuti lootsid nad peale sattuda Paris Hiltonile, kuid kahjuks jäid noormehed päeva võrra hiljaks. «Tegelikult olen ma selle pärast Parise peale päris vihane», kommenteeris Andres bravuurikalt.

Hakates uurima, mida poisid Anu kohta teavad, tuli ilmsiks, et Orkutis oleva Saagimi communityga ei oldagi veel liitutud. Kuid see asi lubati koju tagasi jõudes korda ajada.

Oma koolis, Rakvere gümnaasiumis, olevat Andres ja Mattis kõige skandaalsemad õpilased. Sõbraks said poisid juba kaheksa aastat tagasi, kui Andres Mattise kogemata läbi aula ukseklaasi tõukas. Kui aastakese eest poisid riius olid, rääkis sellest terve kool.

Märkame järsku, et tegelikult peaksid poisid ju koolis olema. Andres kostab selle peale, et tal on arstitõend, kuna ees on ootamas mandlioperatsioon. «Arst ei lubanud kooli minna ja nii ma siis mõtlesin, et kui õige hääletaks veidi mööda Eestit ringi», kostab Andres.

Kas koolis sellest probleemi ei tule? «Õppeedukus on meil ju väga hea», sõnab Mattis. Klassikaaslastega on neil läbisaamine super, klassijuhatajaga samuti. «Aga vahel on ta selline nuhk ka, uurib kõik asjad välja», jutustab Andres. «Siis on küll selline tunne, et tahaks teda slappida».

Julged poisid räägivad ka, et tegelikult ei ole Rakvere absoluutselt tolerantne linn. Mattis sai ükskord isegi liftis kõrvakiilu, kuid muud vägivallatsemist ei ole skandaalsed poisid oma nahal tunda saanud.

Gümnaasiumi sooviks Mattis lõpetada hoopiski Tartu kunstigümnaasiumis ning edasi õppida moedisaini. Andres arvab samuti, et Rakvere jääb tema jaoks liiga väikseks: «Ainus asi, mis mind selles linnas kinni hoiaks, on Rakvere teater».

Õige pea võibki poisse näitlemas näha. 18. aprillil Rakvere gümnaasiumis toimuval Playback-võistlusel, kus Andres ja Mattis astuvad üles ansamblina Pussycat Dolls.

Sellest ja ka teistest silmapaistvatest üritustest Rakveres lubasid poisid Anu palvel Elu24.ee'le toreda piltidega varustatud kirjatüki saata. Mattis ja Andres arvasid, et ajakirjaniku töö oleks päris huvitav ning lubasid kooli ajalehe tegemise peale mõelda.

Lõpetuseks soovisid Andres ja Mattis Saagimi autogrammi, mille peale Anu kinkis poistele oma allkirjaga Elu24.ee reklaamplakatid (needsamad, mis Viljandi bussiootepaviljonidest maha võeti).

Anu sõnul on fännide küllatulek tervitatav, eriti siis, kui nende maitse tordi suhtes on sama hea kui Mattisel ja Andresel. Kuid kas just koolist puudumine selleks vajalik on?

Üleskutse: Saada ka sina meile pildimaterjali oma kodukoha põnevatest sündmustest, sest Elu24.ee ise ei jõua igale poole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles