Säreveres algab Eesti suurim maaelu mess

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säreveres peetakse 18. korda maaelu messi AGRI.
Säreveres peetakse 18. korda maaelu messi AGRI. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Reedel 12. juunil ja laupäeval, 13. juunil toimub Järvamaa kutsehariduskeskuses Säreveres AGRI 2009, Eesti suurim põllumajandus-, metsandus- ja aiandusmess.

Ehkki endises Türi tehnika- ja maamajanduskoolis reedel kell 10 avatav juba 18. analoogne üritus on tänavu mahutatud kahte päeva, leiavad messi raames aset kõik traditsioonilised ettevõtmised: eksponaatide rohke tehnika väljapanek, tõuloomade näitus, masinate töödemonstratsioonid, aianduslaat, erinevad võistlused ja kutsehariduskeskuse õppe-tootmiskomplekside külastused.

Laupäeval 13. juunil kell 11 algavad messi raames ratsavõistlused „Tori hobune 2009", mis on üksiti ka Eesti karikasarja etapp takistussõidus ning Järvamaa lahtised võistlused koolisõidus.

Sellele, kes läheb Säreveresse vaid silma „nuumama", on messil vaatamist üksjagu. Reedel kell 14 ja laupäeval kell 14.30 hakkab ratsašõu „Kõhutantsijad hobustel", ka on laupäeval kell 13.30 vaadata-kuulata Ivan Orava õpetusi ning kell 14 ansambli Seelikukütid esinemist.

AGRI 2009 täpne kava on lugeda.

Kel messil seerimine näljanäpistust tekitab, sel on laupäeval kõhutäide lähedalt võtta: Türil järve ääres lauluväljakul peetakse 13. juunil Hea Toidu Festivali Grillfest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles