Nigella Lawson konsulteeris Paul McCartney lahutusadvokaadiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson
Nigella Lawson Foto: SCANPIX

Briti kuulus kokk Nigella Lawson konsulteeris muusik Paul McCartney lahutuse advokaadiga pärast seda, kui ta abikaasa Charles Saatchi lahutuse sisse andis.

Lawsonile andis nõu kuulus lahutusadvokaat Fiona Shackleton, kes saavutas selle, et McCartney ei pidanud oma eksnaisele Heather Millsile hiigelsummat maksma, edastab The Sun.

Samas on Shackleton ka Lawsoni sugulane. Lisaks McCartney ja Millsi lahutusele on ta esindanud ka prints Charlesi, kui see printsess Dianast lahutas ning Madonnat kui staar režissöör Guy Ritchiest lahutas.

Saatchi andis lahutuse sisse möödunud nädalal. Lawsoni ja Saatchi suhe sattus kriisi paar nädalat tagasi kui kõmufotograafid tabasid paari menukas restoranis. Neil tekkis sõnavahetus ja mees haaras naise kaelast mitu korda ning kägistas.

Saatchi sõnas hiljem meediale, et neil tekkis sõnavahetus lastekasvatamise teemal ning ta näitas naisele, mis seisukohal ta on. Mehe kinnitusel oli kaelast haaramine «väike nali».

«Nigella konsulteeris Fionaga. Nigella on praegu nõrk ja vajab tuge ning ei ole tugevamat kui Fiona,» lausus Lawsoni lähikonda kuuluv allikas.

Kinnitamata andmetel on Lawsoni ja Saatchi ühine vara 130 miljonit naela. Samuti kuulub neile Londonis Chelseas 12 miljonit maksev maja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles