Brittide luksuspuhkus muutus põrguks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittide luksuspuhkus muutus põrguks
Brittide luksuspuhkus muutus põrguks Foto: SCANPIX

Briti puhkajad korraldasid Kariibi mere saare luksushotellis meeleavalduse, kuna kohalikud elanikud kasutasid basseini urineerimiseks ning sõid kõik buffee toidu.

Rohkem kui 160 turisti avaldas meelt kaks päeva pärast seda, kui Dominikaani Vabariigis ClubHotel Riu Merengues paljastus kaos, edastab Daily Mail.

Üks seal puhanutest on 48-aastane Tony Walton, kelle sõnul tema ja ta perekonna 12 000 naela (13 800 eurot) maksnud puhkus rikuti.

Walton ostis puhkusepaketi reisifirmalt Thomson.

«Järsku saabusid kohalikud dominikaanlased. Nad hävitasid kõik ja sõid kõik, mida süüa andis. Samuti pesid nad basseini duši all,» sõnas britt.

Waltoni sõnul tuli bassein sulgeda, kuna kohalikud urineerisid sinna pidevalt. Lisaks urineerisid nad ka päikese võtmiseks mõeldud lamamistoolidele.

Hotelli töötajad soovitasid pahandanud brittidel minna ekskursioonidele. Need aga oleks nad pidanud kinni maksma omast taskust.

Kui Walton teatas, et tahab hotelli vahetada, öeldi et ta saab teha 1800 naela suuruse vahendustasu eest.

Lisaks tekkisid Briti turistidel seedeprobleemid, kaasa arvatud Waltonil ja ta perekonnal.

Kuulnud, et hotelli saab vahetada vaid lisatasu eest ning sinna pidi veel kohalikke puhkajaid saabuma, korraldasid britid meeleavalduse.

Lõpuks viidi umbes 100 britti teise hotelli ning neile maksti vaid 30 naela (34 eurot) suurune kahjutasu. Waltoni sõnul tegi ClubHotel Riu Merengues kohta kaebus rohkem kui 160 inimest.

Reisibüroo Thomsoni teatel on nad kaebustest teadlikud ning uurivad juhtunut.

«Thomson suhtub klientide kaebustesse tõsiselt ning koostöös hotelliga uurime kaebusi,» sõnas reisibüroo esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles