Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Suvikõrvitsa-köögiviljaroog

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tea Raidsalu
Copy
Suvikõrvitsa-köögiviljaroog
Suvikõrvitsa-köögiviljaroog Foto: Sille Varblane

Tegin seda rooga lisandiks Vaste-Kuuste lambasooles toorvorstidele. Need on ainsad vorstid, mida ma mõnikord ostan. Need on peaaegu naturaalsed, sisaldades 95 protsenti liha ja ainult ühe säilitusaine, ei mingeid muid kunstlikke lisandeid ja maitse poolest on need ka head.


See köögiviljalisand oli maitsev ja sobis sinna väga hästi!

1 noor suvikõrvits


1 sibul


1 paprika


2 suurt porgandit

Köögiviljad lõigata ribadeks. Väikest kasvu rohelise koorega suvikõrvitsat kasutatakse koos koorega. Pannile panna veidi õli ja selles kuumutada köögiviljad pehmeks, vett mitte lisada. Ilma veeta kuumutades on köögiviljadel hoopis parem maitse.

www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles