Salajane kung fu sekt mõrvas Carradine`i ?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Carradine
David Carradine Foto: AFP / Scanpix

Tais Bangkokis hotellitoast surnuna leitud näitleja ja võitluskunstide harrastaja David Carradine`i arvatakse olevat mõrvatud salajase kung fu sekti poolt.

Võitluskunstide meistri ja Carradine`i lähedase sõbra Frank Krugeri arvates on näitleja surma taga samad isikud, keda saab seostada ka kunagise kuulsuse Bruce Lee surmaga, kirjutab Wenn.

Krugeri sõnul arvati esialgu, et Carradine tegi enesetapu, kuid see, et ta käed olid kinni seotud, võib viidata hoopis mõrvale.

«Võitluskunstide salaorganisatsioonide kohta levib igasuguseid jutte. Üks neist on, et seotud Bruce Lee surmaga. Väidetavalt tappis salaorganisatsioon Lee, kuna nende arvates paljastas näitleja iidseid saladusi,» selgitas Kruger.

Krugeri sõnul ei rääkinud nad Carradine`iga kunagi avalikult nendest salaorganisatsioonidest, kuid tal oli teada, et ta sõber tahab ühe sellise sekti juhid paljastada.

«Ta tahtis nende isikutega, kes teda alates 1970. aastatest ähvardanud olid, lõpparve teha. Tal oli suur võitluskogemus ning ta ei kartnud selliseid grupeeringuid,» lisas Carradine`i sõber.

Krugeri sõnul puuduvad tal kindlad andmed, kes Carradine´i surma taga on.

«Kuulsaid võitluskunstide harrastajaid saadavad alati müsteeriumid. Ka nende surmad on seotud müstikaga,» sõnas Kruger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles