Club Unlimited tähistab 8. sünnipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Duran
Richard Duran Foto: promo

Eesti üks vanimaid klubiüritustesarju, Club Unlimited, tähistab oma 8. sünnipäeva 5. aprillil Tartu Näitustekeskuses ürituse Cu Base raames, kus peaesinejana annab 1,5 tunnise show Hollandi DJ ja produtsent Richard Durand.


Laupäeval kolmandat korda Eestisse esinema saabuv Durand teeb hetkel koostööd tuntud rokkbändi Skunk Anasi laulja Skiniga. Peatselt näeb ilmavalgust nende ühistööna valmiv singel «Weep».


Cu Base'i 9 tunnisel tantsumaratonil astub lisaks Richard Durandile lavale ka Hollandi üks tuntumaid hard-style muusika produtsente, sealmail king-of-hardstyle nime kandev DJ Luna.

Lisaks välismaa artistidele esinevad Eesti DJ-d Kolzar, Erlend Aav, Sky Plusi saatejuht Kristjan Hirmo, Lang & Yep ning hetkel maailmas oma loominguga Armin van Buureni ja Tiesto tähelepanu pälvinud DNS Project & Beatservice aka Polymental.

Lisainfo: www.clubunlimited.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles