USA välisminister: tõusen kell pool viis, et treenida

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Condoleezza Rice treenimas
Condoleezza Rice treenimas Foto: msn.com

USA välisministri Condoleezza Rice`i sõnul tõuseb ta iga päev kell pool viis, et treenida.

Rice`i kinnitusel on  varajane ärkamine ja enda treenimine see, mis aitab tal nii füüsiliselt kui ka vaimselt parimas vormis olla, kirjutab AFP.

 

«Minu tutvusringkonda kuuluvatest inimestest mitte just väga paljud ei tõuse kell pool viis hommikul. See on minu erijoon, mille üle olen väga uhke,» lausu Rice ajakirjale Fitness Magazine antud intervjuus.

 

USA välisminister tutvustas temaga intervjuu teinud ajakirjanikule ka USA välisministeeriumi spordikompleksi, kus ta treenimas käib ning oma isiklikku treenerit, endist merejalaväelast Thomas Tomlonit.

 

«Kui mul on mõni tähtis kohtumine ees, siis ma ei maga isegi mitte kella poole viieni. Alustan oma päeva juba kell neli, et umbes 40 minutit treenida,» lisas Rice.

Välisminister jätkas, et kui tal jääb treenimiseks vähe aega, siis kasutab ta oma kabinetis olevat niinimetatud crosstrainerit.

«Nii nagu ka paljud teised inimesed, ärkan vahel hommikul ja mõtlen, et magaks edasi ja ei lähekski treenima. Kuid siis saan aru, et treening annab parema enesetunde,» lausus Rice.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles