David Carradine'i pere palus FBI abi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Carradine
David Carradine Foto: Reuters / Scanpix

USA Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) pakkus David Carradine'i perekonna palvel näitleja surma uurimiseks Tai võimudele abi.

Näitleja poolvend Keith Carradine kohtus reedel FBI ametnikega, kes võtsid ühendust FBI juriidilise atašeega USA saatkonnas Bangkokis, et uurida, kas Tai võimud vajavad või soovivad FBI abi, kirjutas People.

FBI pressiesindaja Laura Eimilleri sõnul pole Tai võimud veel vastanud, kas kutsuvad FBI juurdlusel osalema.

59-aastane Keith Carradine soovib, et «võimud uuriksid tema venna surma asjaolusid ja teeksid kindlaks, kas sellega oli seotud kõrvaline isik», ütles Carradine'i advokaat Mark Geragos pärast FBI-ga kohtumist.

Quentin Tarantino lavastatud «Kill Billi» filmidega kuulsaks saanud näitleja leiti neljapäeval Bangkoki hotellist surnuna. Juhtunut ümbritsevad segased asjaolud, kahtlustatud on enesetappu, kuid Bangkoki allikate väitel suri Carradine seksimängu käigus juhtunud õnnetuse tagajärjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles