Hugh Laurie lubas end enne 40-aastaseks saamist tappa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Laurie
Hugh Laurie Foto: Buzzfoto / Scanpix
Telesarja «House» staar Hugh Laurie tunnistas, et leppis teismelisena sõpradega kokku, et nad kõik sooritavad enne 40-aastaseks saamist enesetapu.

Briti näitleja sõnul kartis ta 18-aastasena nii väga vananemist, et oli valmis pigem oma elu lõpetama kui keskikka jõudma, kirjutab Wenn.

Ometi tunnistab 11. juunil viiekümneaastaseks saav staar, et pole oma lubaduse täitmist tegelikult kordagi tõsiselt kaalunud.

«18-aastasena sõlmisime sõpradega lepingu, et tapame end enne, kui neljakümnesteks saame,» rääkis Laurie. «See aeg tundus nii naeruväärselt kaugel olevat. Poleks arvanudki, et just praegu tead sa kõige rohkem, tunnetad kõige intensiivsemalt ja saad elu mõttest kõige selgemalt aru.»

«Loodad, et teismeline sina andestab 50-aastasele sinule. Oleks kohutav mõelda, et tal on häbi ja ta on vapustatud, kuna sa reetsid kõik selle, milleks ta saada tahtis,» lõpetas Laurie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles