Mooduseid, kuidas võid esimese kohtingu kihva keerata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimest korda võõra inimesega välja minnes võib nii mõndagi valesti minna. Olgu siis põhjuseks see, et olete mõlemad närvis või on mees lihtsalt matslike kommetega.

Võta järgmisi punkte kui hoiatusi ning ürita neid kohtingul vältida, kirjutab YourTango.

Hiline. See näitab su kaaslasele, et sina oled võimupositsioonil. Too vabanduseks midagi ebamäärast, kui su kaaslane juba lahkunud pole.

Võta vastu telefonikõnesid ja vasta sõnumitele. Sest miski pole ju olulisem kui see, et sa oleksid teistele kättesaadav.

Käitu ettekandjatega ebaviisakalt. Kas oled kunagi kuulnud ütlust, et keegi, kes sinuga käitub kenasti, kuid ettekandjate ja kelneritega halvasti, ei ole hea inimene? See vastab muide tõele. Aga miks peakski ettekandjatega viisakas olema? Nemad peavad hoopis sinuga viisakad olema ja sind teenindama!

Tee kaaslasele selgeks, et oled väga tähtis isik. Vaata pidevalt ruumis ringi ja loe kaaslasele järjest ette nende nimesid, keda sa seal tunned. Räägi rahast. Jäta mulje, et sul pole kohtingute jaoks üldse aega ja kaaslane peaks õnnelik olema, et temaga välja tulid.

Räägi palju oma eksidest. Kui kiidad pidevalt oma ekse, siis saadad kaaslasele sõnumi, et ta ei ole kunagi sinu vääriline. Kui sa aga oma ekse maha teed, jätad mulje, et oled parem inimene kui kõik su eksid kokku. Ära unusta mainimast, et läksite alles hiljuti lahku ja sa oled endiselt haavatav ning samas ka endiselt eksi armunud.

Ära kuula ega pööra oma kaaslasele eriti tähelepanu. Ole ükskõikne. Jäta mulje, et kaaslane peaks end sinu seltskonnas erilisena tundma.

Kõik jutud keerelgu sinu ümber. Räägi ainult oma huvidest. Oled ju tunduvalt põnevam isik kui su kaaslane.

Riietu nagu prostituut. Anna kaaslasele koheselt märku, et sa oled seksikas ja see on ainus oluline asi. Iseloom? Kellel seda vaja on, kui sul on nii suur dekoltee?

Riietu nagu sind ei huvitaks. Olen mässaja/kunstnik/bändiliige/liiga lahe/liiga stiilne, et hoolida oma riietusest.

Tee kaaslasele selgeks, et sa ei otsi suhet. See näitab kaaslasele, et huvitud vaid seksist. Vabanda end, öeldes, et oled vaid tema vastu aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles