José Carreras: jätan laulmise päeval, mil ei tunne kontserdi eel lavanärvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus tenor José Carreras maandus kolmapäeva hilisõhtul Tallinnas ja jagas vahetult pärast seda ka lennujaama vastu tulnud meediale kommentaare.
Maailmakuulus tenor José Carreras maandus kolmapäeva hilisõhtul Tallinnas ja jagas vahetult pärast seda ka lennujaama vastu tulnud meediale kommentaare. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

«Ma jätan laulmise sel päeval, kui ma ei tunne enam kontserdi eel heas mõttes lavanärvi,» sõnab tenor José Carreras.

«Sel päeval, kui ma tajun, et lavaleminek on koormav,» lisab mees Õhtulehele antud intervjuus.

«Praegu aga kibelen ma kohutavalt lavale! Võib-olla just sellepärast, et ma tean, et lõpp läheneb,» pakub 66-aastane ooperihääl, kes oma sõnul veel taandumisele ei mõtle.

Kuigi mees ei saa pikalt Eestis viibida, üritab ta veidi Tallinnas ringi vaadata. Nõnda võib meest linnatänavail kohata.

«Minu jaoks pole see üldse mingi probleem, kui inimesed mind tänaval ära tunnevad - vastupidi, see on au!»

Täna, 28. juunil astub José Carreras Tallinna lauluväljakul publiku ette. Temaga esinevad koos ka Viini ooperi solist, eestlanna Annely Peebo ja Ukraina päritolu sopran Natalija Kovalova Saksamaa suurimast ooperimajast Düsseldorfis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles