Andrus ja Anu Ansipi soovitused säästuajaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Peaminister Andrus Ansip ja ta abikaasa Anu Ansip ei ole surutise pärast pere tarbimisharjumusi muutma pidanud, kuid  see ei tähenda, et peaminister võib raha luuaga kokku lükata.

Ansipite sõnul tuleks ka rasketel aegadel säilitada positiivsus, mitte istuda ja nutta ning üksteise kallal närida, kirjutab Naisteleht.

Peaministril ja ta abikaasal on nipid, kuidas ka raskes olukorras hakkama saada: töökohal tuleb end näidata parimast küljest ning kergekäeliselt ei maksa töökohta vahetada, enesetäiendamisega tuleb tegeleda kogu aeg, mitte ei pea ootama, mil oled tööst ilma jäänud, valmis tuleb olla uuteks väljakutseteks, ümberõpeteks ja siirdumiseks hoopis teise ametisse, tuleb märgata head enda ümber, olla optimistlik ja rõõmus, sest masendusse langemisest ei ole kasu, lähedasi tuleb hoida, kui keegi perekonnast kaotab töö, siis tuleks talle toeks olla, et ta lootust ei kaotaks, ei tasu oodata, et keegi pakub töökohta, kus on  suur palk ja ei mingit vastutust, ise tuleb olla aktiivne tööotsija.

Mis Andrus Ansipi enda töösse puutub, siis  imestavad paljud, miks mees  end ometi sellega piinab – leiva saaks lauale  ju ka lihtsamalt, ilma lakkamatut kriitikat talumata.

«Mina ütlen küll ausalt, et armastan oma tööd, kuid selge on see, et kõik päevad ei ole pidupäevad ja pead tegema ka asju, mis sulle naudingut ei paku,» selgitas peaminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles