Hamasi telekanali lastesaates näidati USA presidendi mõrva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamasi telekanali lastesaade näitas George Bushi tapmist
Hamasi telekanali lastesaade näitas George Bushi tapmist Foto: worldnetdaily.com

Palestiina islamistliku liikumise Hamasi telekanali lastesaade näitas, kuidas väikest palestiina poissi kujutav tegelane mõrvab USA presidenti George Bushi kujutava tegelase.

Saates näidati stseeni milles nukk läks Valgesse majja, kohtus Bushiga ning süüdistas teda mitmes kuriteos, kirjutab AP.

«Sa tapsid mu isa Iraagi sõjas. Mis puutub mu emasse, siis sina ja sionistid tapsite ta Liibanonis. Sina ja sinu käsilased tapsid mu nooremad ja vanemad vennad Gaza tapatalgutes. Minust sai orb, sa kuradi kurjategija,» karjus Palestiina poissi kujutav nukk.

Nukk jätkas, et Bush on moslemite silmis räpane ning lubas, et Valgest majast saab juba lähitulevikus mošee, kuhu Bushi enam sisse ei lasta.

Videot lastesaatest vaata siit.

Varem on Hamasi telekanali lastesaates üles astunud Farfuri nimeline Miki-Hiir, kes kutsus Palestiina lapsi üles islamit kaitsma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles