Joobes juht kehastus Sinatraks ja Bogartiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes juht võeti vahi alla
Joobes juht võeti vahi alla Foto: SCANPIX

USAs Pennsylvania osariigis pidasid politseinikud kinni joobes juhi.

78-aastane Herbert Gross vastas politseinike korraldustele ja küsimustele kahe endise Hollywoodi staari Frank Sinatra ja Humphrey Bogarti kuulsate filmilausete ja lauluga, edastab foxnews.com.

Mees tabati 18. juunil kell 22.00 kohaliku aja järgi. Alkoholi tarbinud Grossi arvates oli õige aeg anda ise etendus. Ta pidas end Humphrey Bogartiks ja Frank Sinatraks.

Politsei sõnul oli mees nii palju alkoholi tarbinud, et lõhna oli kaugele tunda.

Kui korrakaitsjad teda küsitlesid, suutis Gross kuuldavale tuua vaid paar Bogarti tegelase lauset filmist «Casablanca» ning ümiseda Sinatra laulu «My Way».

Mees ei suutnud korralikult püsti seista ja kui ta kukkuma hakkas ütles ta, et «nüüd on lõpp lähedal ja kohe tõmmatakse kardin ette».

Politsei vastas, et mehe parimaks sõbraks saavad käerauad. Tal ei palutud isegi mitte alkomeetrisse puhuda, kuna silma järgi oli võimalik ta joove kindlaks teha.

Ta arreteeriti, esitati süüdistus joobes juhtimises ning ta peab hiljem kohtu ees olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles