Gerard Depardieu sai Moskvas autoõnnetuses vigastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Depardieu
Gerard Depardieu Foto: SCANPIX

Venemaa kodakondsuse saanud Prantsuse näitleja Gerard Depardieu sai Moskva kesklinnas aset leidnud autoõnnestuses kergelt vigastada.

Depardieu oli koos viie sõbraga autos teel luksushotelli, edastab Izvestija.

Järsku sõitis üks takso Depardieu masinale kõrvalt sisse.

Õnnetus toimus Bolshoi teatri ja Punase väljaku lähedal möödunud nädala pühapäeval. Venemaa politsei avalikustas juhtunu eile.

Politsei sõnul ei olnud õnnetuse tekitanud ja kinni peetud taksojuhil kehtivat juhiluba. Lisaks sõitis ta punase tule alt.

Väljaanne Moskovski Komsomolets kirjutas, et taksojuhil oli joobes juhtimise eest sõidukeeld kuni 2016. aastani. Sellest hoolimata jätkas ta tööd taksojuhina.

Pariisi kohus määras möödunud nädalal Depardieu`le trahvi ja võttis kuueks kuuks ära juhtimisõiguse, kuna ta jäi joobnuna motorolleriga sõites vahele.

Depardieu`l on Venemaal käsil filmi «Turquoise» tegemine. Filmivõtted toimuvad Moskvas ja Tšetšeenia pealinnas Groznõis.

Prantslane mängib selles linateoses isa, kelle poeg tapetakse Venemaal.

Depardieu protestis Prantsusmaal jõukatele kehtestatud suurte maksude vastu ning ta sai Venemaa kodakondsuse. Tal on ka Belgia kodakondsus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles