Millised staarid on võtnud üledoosi ja ellu jäänud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pink.
Pink. Foto: SCANPIX

Eraelu raskused on põhjustanud selle, et paljud staarid on narkootikume või ravimeid väärkasutanud. Mõned neist on võtnud üledoosi ja ellu jäänud ning saanud ühtlasi uue võimaluse puhtalt lehelt alustada, kirjutab Iltalehti.

Näitleja Burt Reynolds sattus sõltuvusse unerohtudest, kui ühe filmi võtetel oma lõualuu murdis. Mees üritas ravimite võtmist lõpetada, kuid sattus koomasse. «Kuulsin, kuidas arstid omavahel rääkisid, et minuga on lõpp,» meenutas mees.

Ansambli Motley Crue bassist Nikki Sixx võttis 1987. aastal üledoosi heroiinist. Rokkar suudeti kiirabis siiski elustada. Mees on olnud puhas juba aastaid.

Eminem haigestus depressiooni, kui tema hea sõber «Proof» 2006. aastal surnuks tulistati. Mees sattus sõltuvusse retseptiravimitest. «Olin vaid paari tunni kaugusel surmast. Võtsin üledoosi ja peaaegu surin,» on räppar tõdenud.

Lauljatar Pink on avaldanud, et kasutas erinevaid narkootikume juba 15-aastasena. Klubides käinud noor naine müüs narkootikume ka ise. «Võtsin üledoosi 1995. aastal ja pole pärast seda narkootikume puudutanud,» sõnas Pink.

Ansambli Depeche Mode solist David Gahan võttis üledoosi kokaiinist ja heroiinist Los Angelese hotellis Sunset Marquis 1996. aastal. Ta on avalikult väitnud, et suri kaheks minutiks. «Lahkusin oma kehast. Olin ümbritsetud pimedusest,» sõnas staar. Kohus määras laulja ravile.

Tõsielustaar Tila Tequila hakkas kasutama suures koguses retseptiravimeid, et üle elada ajuarteri aneurüsm. Ta sattus 2012. aastal üledoosi tõttu haiglasse. Naine ütles, et ärkas üles oma oksendamise peale. «Ma tõesti arvasin, et suren,» on Tila tunnistanud.

2010. aasta «American Idol» võitja Fantasia Barrino võttis üledoosi valuvaigistitest ja unerohtudest, kui oli hädas salasuhtega abielumehega. «Ma ei hoolinud millestki. Soovisin kõigele lõpu teha,» on Fantasia avaldanud.

Charlie Sheeni endine naine Brooke Mueller on üle elanud kuus üledoosi ja käinud koguni 20 korral võõrutusravil. Charlie Sheenist endast rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles