Gildi trahter ootab taas sööma ja pidutsema

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäääär püstitas mullu Gildi trahteri hoovis publikurekordi.
Jäääär püstitas mullu Gildi trahteri hoovis publikurekordi. Foto: Erakogu

Tuleval nädalal avab Pärnus oma sisehoovi taas Gildi pubi ja grill, Tallinna maantee 12 asuva trahteri õu on pühapäevast neljapäevani avatud 11-24, reedel ja laupäeval 11-2.

Päeval pakutakse lõunat, põhitoitudeks on grilltooted, mida kokk kohapeal suurel gaasigrillil valmistab, saab salatit ja suppigi.

Lastele on plaanis sisustada mängunurk.

Nädalavahetustel hakkavad nagu eelmisel suvel toimuma kontserdid ja tantsuõhtud elava muusika saatel.

Oma nõusoleku esineda on andnud Ivo Linna ja Rock Hotell, Sulo, Ardo Juhkov, Kukerpillid, President, Uno Kaupmees, Vanaviisi. Juulis tulevad tantsuõhtud neljapäevitigi.

Gildi pubi juhataja Annika Viherpuu ütles, et muusika valikul on püütud tabada pigem keskealiste inimeste maitset, kes ööklubides käimisest enam eriti ei huvitu.

"Samal ajal käis meil eelmisel suvel palju noori, kes sellist muusikat meelsasti nautisid," meenutas Viherpuu. "Külastajate hulgas oli teatud osa puhkajaid, aga tavaliselt välismaine turist siiapoole silda väga sageli ei satu."

Eelmise aasta publikurekordi püstitasid Rock Hotell ja Jäääär, mõlema kontserdi puhul oli 350 inimest mahutav hoov pilgeni rahvast täis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles