Ekstaatiline tants Kunstide majas

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstide majas saab õppida esktaatilisi tantse.
Kunstide majas saab õppida esktaatilisi tantse. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 11. juunil kell 17.30 toimub Pärnus Kunstide majas (Pühavaimu tn 8) viie rütmi tantsu tutvustav õhtukursus. Saab proovida piirideta ja vaba ekstaatilist tantsu, mille nimeks selle tantsuviisi looja Gabrielle Roth on andnud viie rütmi tants (www.gabrielleroth.com).

Viie rütmi tantse saab järgnevalt tantsida 13.-14. juunil Läänemaal Topul Jalaka talu õuel pikem ja põnev kahepäevane tantsukursus nimega „Šamaani värav", kus tants ja rituaalid toimuvad suuremalt jaolt mere ääres õues.

Kursused viib läbi inglise viie rütmi ja šamanistliku tantsu õpetaja Alan Withers. Alan on mitmel korral varemgi Eestis viie rütmi tantsu õpetanud.

Nüüd siis lisab ta sellele vabastava tantsu praktikale veel juurde šamanistliku elemendi. Kursused tõlgitakse eesti keelde. Õhtukursus maksab 300 krooni. Riietus kerge ja vaba, vahetusriided soovitavad.

Info telefonil 50 44 717. Infot ürituste ja viie rütmi tantsu kohta saab Rain Vainikult. Internetist aadressil http://rain5rhythms.blogspot.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles