Tiina Langil leidub ühinenud naisteajakirja peatoimetaja kohta vaid kiidusõnu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lang
Tiina Lang Foto: Kroonika

Naisteajakirjade ühinemise otsust ei oska ajakirja Anne praegune peatoimetaja Tiina Lang enda sõnul hinnata. Langi arvates sõltub väga palju sellest, milline saab olema uue ajakirja kontseptsioon ja kuivõrd see arvestab praeguste Anne lugejatega.

Uue peatoimetaja kohta on Langil aga ainult head öelda.

«Ma võin öelda, et kõige esimesed lood kirjutas ju Annesse. Ma usun, et ta on aastate jooksul väga väga palju õppinud ja arenenud, aga rohkem ma ei oska öelda, sest ma pole pärast seda temaga tööalaselt kokku puutunud. Inimesena on ta kena ja sümpaatne ja mul ei ole tema kohta ühtegi halba sõna öelda,» ütles Lang.

Uusi tööalaseid väljakutseid Tiina Langi silmapiiril veel ei paista.

«Kuna see otsus tuli alles 2. juunil,  siis ei oska ma midagi veel öelda. Ausalt-öelda ei ole ma inimene, kes luusib mööda teisi toimetusi ja vaatab, kas seal on tööd pakkuda. Ma olen inimene, kes teeb ühte asja korralikult, südamest ja professionaalselt,» sõnas Lang.

«Ma ei kavatse enne midagi öelda, kui kaks viimast Anne numbrit on valmis. Seejärel lähen puhkama ja siis vaatan edasi. Võtan kogu seda protsessi sammhaaval.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles