Legendaarne DJ M.I.K.E. tuleb Eestisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
korsten
korsten Foto: Internet

Järgmisel reedel, 11. aprillil, külastab Eestit klubimuusika elav legend, DJ M.I.K.E. aka Push, kes on peaesinejaks järjekordsel üritustesarja Generation peol. Generation vol. 4 saavutab seekord reivi mõõtmed: pidu toimub Kultuurikatlas ning kestab 8 tundi!

Lisaks Belgia trance ja techno DJ ning produtsent M.I.K.E.’ile keerutavad plaate ka kohalikud DJ’d QBA, Poroxx, Siim-K ja Chris Wild, pakkudes stiile drum’n’bassist kuni minimalini.

Naiselikku sära lisab meesesinejatele DJ Anu Saagim, kes kütab enne peaesinejat pidulised kuumaks viimaste kümnendite olulisemate klubihittidega. Reivilikku õhkkonda vormib lisaks osavatele plaadikeerutajatele võimas heli- ja valgusshow.

Generation vol. 4 pakub mõnusa vahelduse ka neile, kes ei jaksa 8 tundi järjest tantsida: vaid üheks ööks on Kultuurikatla väikesest saalist saanud kinoruum, kus pakutakse kogu peo vältel mitmetahulist filmielamust.

Reivile kohaselt on Generationil ka dresscode: KOLLANE. Parimate kostüümidega pidulised saavad pileti lunastada kõigest 100 krooni eest. Teistele maksab sissepääs kohapeal 250 eek ja eelmüügist või flaieriga 150 eek.

DJ M.I.K.E. aka Push

M.I.K.E.'i loomingut on alati mänginud maailma tipp-DJ'd, näiteks Paul Van Dyk, Armin Van Buuren ning Tiesto. Viimase 15 aasta jooksul on M.I.K.E. produtseerinud üle 1000 (!!!) erineva loo pea 50 erineva artistinime alt. Tuntuim kõrvalprojekt on kindlasti Push, kuulsamateks hittideks «Strange World», «The Legacy» ja «Universal Nation», mis on juba üle kümne aasta vallutanud klubisaale kõikjal maailmas. Samuti on ta koostööd teinud näiteks Sinead ‘O Connori, Moby ja Mauro Piccotoga, remiksides nende lugusid.

Rohkem infot Generationi kohta leiad aadressilt www.generation.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles