Aitame leida G-punkti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibraator
Vibraator Foto: SCANPIX

Väga paljude jaoks on G-punkt ülima seksuaalse naudingu saladus, ent samas on seda ka üpris raske leida. Et seda veidike lihtsamaks teha, on sekstoodete turul palju erinevaid vibraatoreid, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et aidata kerge vaevaga G-punkti üles leida. Vaatame üle neli kõige populaarsemat vibraatorit!

1. Tracey Cox Supersex G-Spot Vibrator - Tracey Coxi tooted on tuntud oma kvaliteedi poolest. Selle vibraatori plussiks on tema kuju - tipuosa on nurga all, et oleks lihtsam vibraatorit pöörates oma G-punktu leida ja õrritada. Lisaks on tal 10 erinevat vibratsioomiseadistust, et orgasmi oma maitse järgi reguleerida. Ja see on 100% veekindel!

2. Cupid's G-Spot Smoothie Vibrator - vaatamata oma kummalisele kujule, paneb just see vibraator naisi kiidulaule laulma. Just tänu oma (mõneti hirmuäratavale) kujule aitab see kiiresti G-punkti leida ja sobib ka kliitori stimuleerimiseks.

3. Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator - tegemist on ametliku Fifty Shades of Grey tootega ja seeõttu tõmbab see üsna palju tähelepanu. Ta on väike, mistõttu sobib ta hästi kaasaskandmiseks ja kliitori stimuleerimiseks. Samuti on lihtne seda libistada seksi ajal sinu ja partneri vahele ning nautida vibratsioone üheskoos!

4. Lovehoney 10 Function G-Whizz Silicone G-Spot Vibrator - Sobib ideaalselt neile, kes püüavad oma G-punkti esimest korda üles leida. Suur pea aitab täpselt seda õiget piirkonda õrritada ja teeb töö lihtsamaks. Ka sellel vibraatoril on 10 vibratsioonirežiimi, nii et igaüks leiab endale oma!

Mida arvate teie vibraatorite ja teiste seksilelude kohta? Ainult üksi nautimiseks või lustite koos partneriga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles